Adventi futás sorozat 1.kör, Szepsi

Szervezők:  a Time4fun, o.z., polgári társulás, a ProRun Moldava nad Bodvou és a Szepsi Városi Sportklub a rendezvény partnereivel egyetemben: Szepsi város önkormányzata, MsKs Szepsi, Bethlen Gábor Alapítvány zrt., BDM group s.r.o., Tamás Fülöp – FTMgraphic, valamint a rendezvény hátterét és regisztáció helyszíné hátterét biztosító Szepsi Hegyaljai Sportközpont, meghívnak mindenkit az Adventi Futás sorozat 1.körére, amely 2021. december 4-én kerül megrendezésre a Szepsi Hegyaljai Sportközpontban.

 

VERSENYKIÍRÁS

Futás típus: Trail – erdei

Verseny időpontja: január 22. 2022

Helyszíni nevezés: nincs, a szepsi Hegyaljai Sportközpontban 10:00 – 11:30 óráig, a részvételi kapacitástól függően

A rajt helyszíne: Hegyaljai Sportközpont GPS: 48.62005296722228, 20.991143426188703

Az első rajt időpontja: 12:00 óra

 

Útvonaltervező a nevezés helyszínére: Kattints IDE

Előnevezés online: www.time4fun.sk/

Információk: info@time4fun.sk

Nevezési díj a LAZY és ACTIVE kategóriák: Önkéntes, minimális összeg 5,-€, magában foglalja a 2,-€ csippes rajtszámot és a 3,-€ önkéntes minimális részvételi díjat az Adventi futás sorozat 1.körére. A rajtszám az Adventi futás sorozat mindegyik körére érvényes.

Nevezési díj a HERO kategóriára: Önkéntes, minimális összeg 12,-€, magában foglalja a 2,-€ csippes rajtszámot és a 10,-€ önkéntes minimális nevezési díjat az Adventi futás sorozat 1.körére. A rajtszám az Adventi futás sorozat mindegyik körére érvényes.

Az online előnevezettek részére a nevezési díj egy kis rajtcsomagot is tartalmaz.

 

KATEGÓRIÁK

A szervezők az 1.körben a következő kategóriákat nyitottak:

  1. LAZY – versenyzők életkora 1 – 10 év / táv hossza 1 km, szint 15 m.

RAJT : 12:10 óra

  1. ACTIVE – versenyzők életkora 10 év felett / táv hossza cca 3,3 km, 1 rövid versenykör, szint 100 m.

RAJT : 12:05 óra

  1. HERO – versenyzők életkora 10 év felett / táv hossza cca 13,5 km, 1 hosszú versenykör, szint 360 m.

RAJT : 12:00 óra

 

A 10 év feletti versenyző (születési év 2011-ig bezárólag), saját belátása, erőnléte és egészségi állapota szerint választhat az ACTIVE és HERO kategória közül.

A 10 év feletti versenyző (születési év 2011-ig bezárólag), aki nevezett és lefutotta a választott kategóriát az egyik körben, a következő körökben már nem változtathat kategóriát, illetve, ha kategóriát változtat, a megszerzett pontok nem számítódnak be a kategória abszolút győzteséért folyó versenybe, sőt ha a kategória változtatás miatt esetleg ennek a versenyzőnek lenne a legtöbb pontja az adott kategóriában (Lazy, Active, Hero), nem nyerheti el az abszolút győztes díját, sem abban a kategóriában, amelyben kezdett, sem abban amelyikbe átnevezett.

Az Active vagy Hero kategóriában nevezett versenyző, aki gyermekét vagy rábízott kiskorút kísér a Lazy kategóriában, ebben a kategóriában nem versenyzőnek, hanem kísérőnek számít. Versenyzőnek csak a saját nevezett kategóriájában számít.

Ha valamelyik 10 évnél idősebb résztvevő a LAZY kategóriába nevez be, az ő részvétele versenyen kívüli (a pontok nem kerülnek beszámításra), mint például abban az esetben, ha a szülő kíséri gyermekét. Ha a szülő is benevez ilyen kategóriába és befizeti a gyermeke és saját nevezési díját is, a táv lefutása után a célban részvételi érmet kap. A nem benevezett kísérő számára nem jár részvételi érem.

A versenyzők csak egy kategóriába nevezhetnek be.

 

DÍJAZÁS

Minden kategóriában mindkét nem első három leggyorsabb résztvevője éremmel van jutalmazva.

Minden célba érő benevezett résztvevőt forró ital vár (forralt bor, tea, frissítő csomag)

A résztvevők a részvételi érem 1/3-át kapják meg – limitált darabszám. A részvételi érmék az összes kör után egy egységes darabot alkotnak.

Kizárólag a Szepsi körben, a HERO kategória résztvevői, speciális részvételi érmét is kapnak a Szent László növénytemplom motívumával, limitált darabszámban.

 

PÁLYA

Pálya térképe :

 

PÁLYA a STRAVA-n:

 

LAZY : https://www.strava.com/activities/6147562893

 

ACTIVE :

 

HERO : https://www.strava.com/activities/6092990008

 

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

A nevezési díjat a Fio Banka-ban vezetett számlára kell befizetni, számlaszám:

IBAN: SK19 8330 0000 0025 0182 5982                BIC/SWIFT: FIOZSKBAXXX

A versenyző egy visszaigazoló e-mailben kap meg minden szükséges információt a fizetéshez.

 

Kérjük a nevezőket, hogy az e-mail címüket pontosan adják meg, mivel a sorozat következő köreinek meghívóit is e-mailen keresztül küldjük majd  -  nem lesz szükséges ismételt nevezés, csak a részvétel megerősítése.

Ha a nevezés érvényes,  rövid időn belül, általában postafordultával, a versenyző nevezésről szóló visszaigazolást kap minden további tudnivalóval. Ha a visszaigazolás nem érkezik meg 24 órán belül, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az info@time4fun.sk e-mail címen.

Ebben a körben nincs módunk fedett helyiséget / öltözőt biztosítani a versenyzők számára. Két nagyobb sátrat készítünk erre a célra – férfiak / nők.

 

Amennyiben lehetőség van rá, kérjük nevezzenek előzetesen online, így elkerülhető a felesleges sorbanállás a verseny helyszínén. Tartsanak be minden egeszségügyi - higieniai előírást. A verseny az aktuális érvényben lévő pandémiai előírások szerint kerül megrendezésre, OTP rendszerben (oltottak, covid után max 180 napon belül, illetve friss negatív tesz tulajdonosai számára), illetve rosszabbodó körülmények esetén csak beoltottak számára / limitált létszám.

Amennyiben a pandémiai előírások változnak, a szervezők fenntartják a versenykiírást, illetve feltételei változtatásának jogát.

Az Adventi futás sorozat keretének általános feltételeit Szlovák nyelven megtalálják itt ÁLTALÁNOS PROPOZÍCIÓK